Δυστυχώς άσχημα νέα: Τι γράφουν οι πρώτες κριτικές για την «Ομάδα Αυτοκτονίας»;


Δείτε φωτογραφίες από την ταινία Ομάδα Αυτοκτονίας του Ντέιβιντ Άγιερ με τους Γουίλ Σμιθ, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζάρεντ  Λέτο, Τζέι...


Πλέον δεν ξέρουμε αν είναι θέμα της DC και της εμπάθειας που υπάρχει ή αν όντως η ταινία είναι τόσο κακή, μιας και ο αρχικός ενθουσιασμός από τα promo, trailers, κλπ. έρχεται να διαδεχθεί την απογοήτευση από το σύνολο των απόψεων, όσων είδαν την ταινία.Οι πρώτες κριτικές για το Suicide Squad μιλούν για μια ταινία η οποία έχει ελάχιστα καλά, μεγάλο hype και ουσιαστικά είναι ένα μπερδεμένο comic movie, χωρίς προσανατολισμό και με λίγο «ότι να ναι» σενάριο και χαρακτήρες.

Μέχρι στιγμής η βαθμολογία των κριτικών στο metacritic είναι στο 48%, ενώ στο rotten tomatoes τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα με 37% και δεν δείχνουν να ανεβαίνουν τα πράγματα, ωστόσο μέσα μας έχουμε ελπίδες όπως και στο Batman V Superman, ότι θα δούμε μια καλή ταινία και θα διαψευστούν οι κριτικές.Στο «Suicide Squad», η κυβερνητική πράκτωρ Dr. Amanda Waller θα συγκεντρώσει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών, οι οποίοι θα αναγκαστούν να εργαστούν ως όπλα της αμερικάνικης κυβέρνησης στην καταπολέμηση του κακού. Μέλη της Ομάδας Αυτοκτονίας είναι ορισμένοι από τους πιο εικονικούς και επικίνδυνους ήρωες της DC Comics, μεταξύ των οποίων, ο Joker, o Deadshot, o Captain Boomerang, η Harley Quinn, η Enchantress, o Rick Flagg και ο Killer Croc.
Το Suicide Squad αναμένεται στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2016. H ταινία αναμένεται στις 25 Αυγούστου. Πρωταγωνιστούν οι Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman και αρκετοί ακόμα.

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.