Ο άντρας της νόμιζε πως θα κάνουν μια ρομαντική φωτογράφηση. Δείτε όμως τι κρατάει η γυναίκα του…

To να μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος δεν είναι κάτι που το ζεις κάθε μέρα. Γι’ αυτό και θέλεις να το μοιραστείς με όλο τον κόσμο, να μάθουν όλοι το μυστικό σου, να χαρούν μαζί σου.
Βέβαια, ποιος άλλος μπορεί να νιώσει τη χαρά σου περισσότερο από τον ίδιο το σύντροφο της ζωής σου; Πρόκειται για μια από τις ομορφότερες στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού. Και νιώθετε ότι πρέπει να του το φωνάξετε αμέσως μόλις το μάθετε, να του στείλετε ένα μήνυμα, αλλά ο τρόπος που θα το κάνετε πρέπει να είναι μοναδικός και αξέχαστος.

Όταν η Bri Dow ανακάλυψε ότι περίμενε παιδί, ήθελε να το πει στον άντρα της Brandon με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Κι έτσι ζήτησε τη βοήθεια της Samantha Boos, της φωτογράφου που είχαν αναθέσει τη φωτογράφιση του γάμου τους, για να αποκαλύψει το υπέροχο νέο.

Ο Brandon είχε κάνει πρόταση γάμου στη Bri γράφοντας την πρότασή του σε πινακίδες, ενώ η αδερφή του κατέγραφε το γεγονός.
  


“Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να του κάνω μια παρόμοια έκπληξη με τον τρόπο που μου είχε κάνει τη μοναδική πρόταση γάμου του,» λέει η Bri.

Η Bri είπε στον Brandon ότι είχαν κερδίσει μια φωτογράφιση σε ένα διαγωνισμό του φωτογραφείου της Samantha.


H Samantha σχεδίασε προσεκτικά τη φωτογράφιση – έκπληξη με τη μέλλουσα μαμά.

Έδωσε στο ζευγάρι δυο πινακίδες και κιμωλία.


Υποτίθεται ότι πάνω σε αυτές τις πινακίδες, το ζευγάρι θα έπρεπε να γράψει τρεις λέξεις που να περιγράφουν το άλλο τους μισό.

Η Bri είχε κάτι να πει που δεν περιγραφόταν σε τρεις λέξεις.


Ο 26χρονος Brandon έγραψε, “αγάπη, χαριτωμένη, γλυκιά» και υπέθεσε ότι κάτι παρόμοιο θα είχε γράψει και η σύζυγός του.

Εκείνη όμως είχε γράψει: “Θα γίνεις μπαμπάς.”


Η φωτογράφος λέει πως η αντίδραση του νεαρού στην είδηση ήταν ίδια με της συζύγου του όταν ντυμένη νύφη βάδιζε στο διάδρομο της εκκλησίας.

“Αφού διάβασε την πινακίδα, η έκφρασή του άλλαξε από περίεργη σε ενθουσιασμένη και τελικά δάκρυσε. Είχε χαρεί με τα νέα και ήθελε να αγκαλιάσει τη γυναίκα του,” λέει η Boos.


Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2010, μέχρι που παντρεύτηκαν το 2015.

“Ήξερα πως έπρεπε να κρατηθώ και να μην πω το μυστικό μέχρι τη στιγμή της έκπληξης,” λέει η Bri.


Η κοπέλα είναι πολύ ευτυχισμένη που η έκπληξή της άρεσε στον σύζυγό της.

“Πραγματικά άξιζε τον κόπο να περιμένω για να δω την έκφρασή του. Από την πρώτη στιγμή που το έμαθε κατάλαβα ότι θα λατρέψει το μωρό,” εξηγεί η Bri.


Η φωτογράφος δηλώνει πως με όσα άσχημα συμβαίνουν γύρω μας, αυτή η φωτογράφιση την δίδαξε πως υπάρχει ακόμα αγάπη στον κόσμο. Το νεαρό ζευγάρι περιμένει το μωράκι τους το Φεβρουάριο.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.