Οι γείτονες γελούσαν μαζί του όταν έστησε φράχτη για την πλημμύρα

Με τις κυβερνητικές αρχές να προειδοποιούν για επικείμενη πλημμύρα, οι γείτονες του Ράντι Γουάγκνερ άρχισαν να γελούν μαζί του, όταν έμαθαν πως δεν θέλει να αφήσει το σπίτι του και να φύγει, πιστεύοντας, ότι μπορεί να το προστατέψει, χτίζοντας έναν φράχτη.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, είχε προειδοποιήσει για πλημμύρα, με τους περισσότερους ανθρώπους στο Τέξας να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους. Ο Ράντι Γουάγκνερ όμως είχε διαφορετική άποψη. Οι γείτονες του αρχικά έβαλαν τα γέλια μαζί του, όταν κατάλαβαν πως δεν θέλει να εγκαταλείψει το σπίτι του και θα χτίσει έναν φράχτη, ώστε να το προστατέψει από την πλημμύρα που θα ερχόταν. Ο Ράντι Γουάγκνερ όμως τους διέψευσε όλους και τελικά κατάφερε αυτό που είχε στο μυαλό του.

Αυτός ο άντρας από το Ρόσαρσον στο Τέξας δεν ήθελε να βιώσει την οδυνηρή εμπειρία του να μαζέψει τα πράγματά του, να πάει στο κέντρο εκκένωσης και στην συνέχεια να ξοδέψει μια περιουσία, για να επισκευάσει το σπίτι του.

Έτσι, άρχισε να ψάχνει για εναλλακτικές λύσεις στο διαδίκτυο και τελικά ανακάλυψε τον «Υδάτινο φράχτη».

Ο Ράντι Γουάγκνερ από το Τέξας έγινε ο περίγελος της γειτονιάς του, όταν άρχισε να χτίζει έναν φράχτη γύρω από το σπίτι του.

Τελικά, το σπίτι του ήταν το μοναδικό που σώθηκε από την πλημμύρα. O υδάτινος φράχτης είναι ένας τεράστιος σωλήνας 120 μέτρων, ο οποίος λειτουργεί σαν ένας σάκος άμμου γύρω από το σπίτι.

Αν και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να φτιάξει τον φράχτη γύρω από το σπίτι του, τελικά άξιζε τον κόπο, γιατί ήταν το μοναδικό σπίτι που γλίτωσε από την πλημμύρα. Τα νερά από την πλημμύρα δεν μπόρεσαν να εισχωρήσουν μέσα στο σπίτι, εξαιτίας του «Υδάτινο φράχτη».

Ο «Υδάτινος φράχτης» κοστίζει 8.300 δολάρια, ποσό πολύ μικρό σε σχέση με τα 150.000 δολάρια, που θα χρειάζονταν για την επισκευή των ζημιών από την πλημμύρα. Οπότε, ναι άξιζε απόλυτα τον κόπο!


 
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.