Ο διασώστης δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί αυτό το αδέσποτο αντιστέκονταν! Μέχρι που είδε αυτό στην κοιλίτσα του!

Πολλά άστεγα, κακοποιημένα, και εγκαταλελειμμένα σκυλιά αντιστέκονται στη διάσωση, διότι δεν εμπιστεύονται ότι ένας ξένος θα τους βοηθήσει αντί να τους προκαλέσει περισσότερη ζημιά.

Ωστόσο, όταν οι διασώστες προσπάθησαν να σώσουν έναν άστεγο σκύλο που αργότερα ονομάστηκε Πετούνια, παρατήρησαν ότι στην πραγματικότητα δεν φαινόταν να τους φοβάται. Η Πετούνια φαινόταν να τους εμπιστεύεται, το οποίο είναι και ο λόγος που οι διασώστες δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί αντιστέκονταν τόσο πολύ και προσπαθούσε να κρυφτεί κάτω από ένα φορτηγό.

«Εγώ σύρθηκα κάτω από το φορτηγό για να την πιάσω,» δήλωσε ο Eldad Hagar, ιδρυτής του Hope for Paws. «Η Πετούνια κούνησε την ουρά της νευρικά, αλλά ήξερα ότι θα ήταν οκ. Κάποια στιγμή αυτή έγινε νευρική και σηκώθηκε να φύγει». «Αυτή είναι η στιγμή που άρπαξα το πόδι της» δήλωσε ο Hagar.Του Hagar δεν του αρέσει συνήθως να αρπάζει τα σκυλιά, δεδομένου ότι μπορεί να γίνουν πιο νευρικά. Ωστόσο, όταν την κράτησε στα χέρια του και κοίταξε κάτω στην κοιλιά της, κατάλαβε γιατί του αντιστέκονταν. Η Πετούνια θήλαζε, πράγμα που σήμαινε ότι έκρυβε ένα κουτάβι κάπου κοντά.

Οι διασώστες προσπάθησαν να εντοπίσουν το μωρό της, και γρήγορα βρήκαν ένα 3 ημερών κουτάβι που ονομάζεται Πέταλα σε ένα θάμνο κοντά.«Τόσο η Πετούνια και η Πέταλα τα πάνε υπέροχα», δήλωσε ο Hagar. «Η μικρή δεν έχει ανοίξει τα μάτια της ακόμα, αλλά θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Εκείνη κερδίζει βάρος και είναι πολύ χαρούμενη που έχει τη μαμά της.»

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.