Αυτό το καλοκαίρι φρόντισε τα νύχια σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Τα περιποιημένα αλλά κυρίως τα υγιή νύχια είναι ένδειξη φροντίδας και καθαριότητας, μια λεπτομέρεια που κάνει πάντα τη διαφορά.
Όπως και άλλα σημεία του σωμάτός μας, το καλοκαίρι απαιτούν και αυτά μεγαλύτερη φροντίδα. Και δεν υπάρχει καταλληλότερος σύμμαχός τους από το Collagen Pro-Active, που ενδείκνυται τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες!Δράση εκ των έσω!

Σύμφωνα με κλινικές και προκλινικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί, το Collagen Pro-Active έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, εκτός από την καλή κατάσταση σε οστά και αρθρώσεις, και στην υγεία των νυχιών σου από τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες χρήσης, ενώ η υγρή, πόσιμη μορφή του ενζυματικά υδρολυμένου κολλαγόνου απορ­ροφάται από τον αν­θρώπινο οργανισμό σε ποσοστό πάνω από 95%.

Κυκλοφορεί περισσότερο από 20 χρόνια σε ευρωπαϊκές χώρες, ενώ μόνο στην Ελλάδα έχουν ληφθεί πάνω από 35 εκατ. δόσεις χωρίς αλληλεπιδράσεις με οποιαδήποτε φάρμακα ή άλλα συμπληρώματα διατροφής.

Επίσης το Collagen Pro-Active ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου τύπου II από τον οργανισμό (κλινική μελέτη του 2003).

Σημείωσε ότι το Collagen Pro-Αctive είναι φυσικό βιοαπορροφήσιμο προϊόν ενζυματικής υδρόλυσης, διαδικασία ίδια με εκείνη που ακολουθεί ο ανθρώπινος οργανισμός για την παραγωγή κολλαγόνου.

Δοσολογία: Λαμβάνετε ένα καπάκι (20ml) ημε­ρησίως. Μπορείτε να το πιείτε σκέτο ή να το αραιώσετε με νερό ή τσάι. Προτεινόμενη ώρα δοσολογίας: ½ με 1 ώρα πριν από τον βραδινό ύπνο.

Απο­τελεί τη μοναδική ολοκληρωμένη πρόταση για την υγεία και την ομορφιά.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ

Αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο: COLLAGEN POWER A.E

Γραφεία: Λεωφ. Συγγρού 226, Καλλιθέα Τ.Κ. 176 72. Τηλ.: 801 300 3100 (αστική χρέωση) & 213 008 1013, Fax: 211 800 5435.

e-mail: info@collagenpower.gr. Μάθετε περισσότερα στο www.collagenpower.gr

Facebook: Collagen Pro-Active

Twitter: Collagen Pro-Active

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.