Εξοργισμένοι στον Παναθηναϊκό: Καταγγέλλει Μπρόντμπι και ρατσισμό στον Ιμπάρμπο!

Οπως καταλαβαίνετε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι τα όσα κάνουν οι Δανοί και τα… κολπάκια, ενόψει της ρεβάνς.
Οι «πράσινοι», μετά τις συνεχείς επιθέσεις από πλευράς Μπρόντμπι σε ομάδα και Μπεργκ, περνούν στην αντεπίθεση και είναι έτοιμοι να κάνουν καταγγελία για ρατσιστική επίθεση στον Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ο Κολομβιανός άσος, σύμφωνα με την «Πράσινη», δήλωνε από το Σάββατο έκπληκτος για τις καταγγελίες των Δανών καθώς υποστήριζε πως στη διάρκεια του αγώνα παίκτες των αντιπάλων τον αποκαλούσαν «γ@#%@ο νέγρο»!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στην καταγγελία τους προς την UEFA θα επισημαίνουν το γεγονός, ενώ θα γίνει και λόγος για ψευδή δήλωση περί ρατσιστικής συμπεριφοράς από τον Μπεργκ, για εμπρηστικές δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπρόντμπι, για ύβρεις προς τον Σουηδό από τους παίκτες των Δανών, όπως και για τον πρότερο βίο των οπαδών της Μπρόντμπι, που είχαν επιτεθεί στο πούλμαν της Χέρτα πριν τη ρεβάνς του προηγούμενου γύρου στην Κοπεγχάγη, αλλά και για επεισόδια στο Βερολίνο που οδήγησαν στο κλείσιμο μιας θύρας 2.000 θεατών.
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.