Έτσι σε κλέβουν στα πρατήρια: Η τεράστια κομπίνα με το υγραέριο κίνησης!!

Επιτήδειοι πρατηριούχοι πωλούν νοθευμένο καύσιμο και διαθέτουν προϊόντα που προορίζονται για θέρμανση ή βιομηχανία - Ποιοι είναι οι δύο τρόποι παρανομίας

Μπορεί πολλοί να μετέτρεψαν τους κινητήρες των οχημάτων τους, προκειμένου να γλιτώσουν την ακριβή βενζίνη, όσο όμως αυξάνεται η ζήτηση,-200.000 αυτοκίνητα κινούνται με πετρέλαιο- τόσο αυξάνονται και οι επιτήδειοι που βρίσκουν χίλιους δύο τρόπους προκειμένου να κλέβουν τους οδηγούς των ΙΧ. Με πειραγμένες αντλίες, πρατηριούχοι πωλούν νοθευμένο καύσιμο και διαθέτουν προϊόντα που προορίζονται για θέρμανση ή βιομηχανία, με έναν μαύρο τζίρο που ήδη υπολογίζεται στα 14 δισ. ευρώ το χρόνο, όπως αναφέρει το Έθνος».

Οι τρόποι της παρανομίας είναι δύο:

-Στην πρώτη περίπτωση οι επιτήδειοι αντί για υγραέριο κίνησης που έχει κανονική τιμή κοντά στο 0,65 βάζουν στα αυτοκίνητα υγραέριο θέρμανσης, δηλαδή ένα υγραέριο με τιμή κοντά στο 0,50 ευρώ και έτσι κερδίζουν τη διαφορά.

-Το δεύτερο κόλπο με παρέμβαση στην αντλία βάζουν ποσότητες που είναι μειωμένες κατά μέσο όρο κοντά στο 10%.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφορούν στο εμπόριο ακόμη και έτοιμες αντλίες με τον μηχανισμό κλοπής.

Kαι όλα αυτά την ώρα που οι πρατηριούχοι δεν υποχρεούνται να έχουν σύστημα εισροών εκροών δεν υπάρχει σύστημα έκδοσης αποδείξεων και δεν απαγορεύεται η συμφόρτωση υγραερίου κίνησης με βιομηχανικό.

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.