Απίστευτο! Μαθητής στην δικαιοσύνη με την κατηγορία ότι... ρευόταν στην τάξη! Δείτε τι απίστευτο συνέβη

Ένα δικαστήριο που κατηγόρησε έναν 13χρονο μαθητή επειδή ρεύτηκε στην τάξη υποστήριξε την απόφαση του και δήλωσε πως η σύλληψη ήταν δικαιολογημένη.

Ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ στήριξε την σύλληψη ενός 13χρονου μαθητή με την κατηγορία του πλημμελήματος πρώτου βαθμού. Ο μαθητής έκανε τους συμμαθητές του να γελάνε, καθώς ρεύτηκε επανειλημμένα κατά την διάρκεια της φυσικής αγωγής.

Οι νόμοι του Νέου Μεξικού απαγορεύουν τον οποιονδήποτε να παρέμβει στην εκπαιδευτική διαδικασία. Σύμφωνα με την Guardian, χορηγήθηκε δικαστική ασυλία στον αστυνομικό που έκανε την σύλληψη και στους εκπαιδευτικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

Το αγόρι, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα, συνελήφθη τον Μάιο του 2011, στο Γυμνάσιο του Αλμπουκέρκι, στο Κλίβελαντ.Η μητέρα κατέθεσε μήνυση ενάντια στον διευθυντή του σχολείου και τον αστυνομικό που συνόδεψε το 13χρονο αγόρι στο περιπολικό, του έβαλε χειροπέδες και τον οδήγησε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων.

Σύμφωνα με την μητέρα του αγοριού η σύλληψη ήταν παράνομη και πραγματοποιήθηκε με υπερβολική βία από την πλευρά του αστυνομικού.

Ο γιος της είχε αποβληθεί από την τάξη της φυσικής αγωγής αλλά συνέχιζε να ρεύεται στον διάδρομο, πηγαίνοντας κοντά στην πόρτα, ώστε να μπορούν να τον ακούν οι συμμαθητές του.

Ο Άρθουρ Ακόστα, υπεύθυνος της ασφαλείας του σχολείου, κλήθηκε στον διάδρομο.

Το αγόρι αμφισβήτησε τα λεγόμενα της καθηγήτριάς του, Margaret Mines-Hornbeck και λίγο αργότερα στάλθηκε στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου και μετά στο περιπολικό.

Αποβλήθηκε για όλη την υπόλοιπη σχολική χρονιά... athensmagazine.gr
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.