Ιστορία που σοκάρει: Κατηγόρησε τον πατέρα της για βιασμό χάρη στο "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι"!

Μια νεαρή κοπέλα στο Λονδίνο έσυρε τον πατέρα της στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι την είχε βιάσει οκτώ φορές τα τελευταία έξι χρόνια.
Η κοπέλα έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και στη συνέχεια, η υπόθεση οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Όπως αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο η συνήγορος του πατέρα και πρώην αστυνομικός, Cathy McCulloch, είχε εντυπωσιαστεί όταν διάβασε την κατάθεση της κοπέλας για τις εκφράσεις και τα λόγια που είχε χρησιμοποιήσει, τα οποία έβρισκε «αταίριαστα» με την ηλικία της.

Η συνήγορος σε σχετικές ερωτήσεις που έκανε στον πελάτη της, λίγο πριν την δίκη, εκείνος της αποκάλυψε ότι η κόρη του έχει ένα αγαπημένο βιβλίο που περιγράφει την σχέση ενός νέου και πλούσιου επιχειρηματία με μια νέα γυναίκα, αλλά δεν γνώριζε τον τίτλο του βιβλίου.Η McCulloch την ώρα που ήδη είχε αρχίσει η δίκη και η κόρη του κατηγορουμένου έδινε κατάθεση, έστειλε τον βοηθό της να αγοράσει το βιβλίο «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» και ζήτησε από τον δικαστή να αναβάλει την δίκη μέχρι να διαβάσει το βιβλίο, επειδή υποψιαζόταν ότι η νεαρή κοπέλα είχε χρησιμοποιήσει αποσπάσματα από το βιβλίο για να κατηγορήσει άδικα τον πατέρα της.

Όμως, η αναβολή της δίκης δεν χρειάστηκε να γίνει. Στο άκουσμα του αιτήματος της συνηγόρου του πατέρα της, η κόρη ξέσπασε σε κλάματα και ομολόγησε ότι κατηγόρησε τον πατέρα της για βιασμό «για να τον τιμωρήσει επειδή ήταν μαζί της πολύ αυστηρός».

Η συνήγορος του πατέρα δήλωσε ότι δεν είχε διαβάσει ποτέ το βιβλίο, αλλά από όσα είχε ακούσει, υποψιάστηκε πως ίσως από αυτό να προέρχονταν οι περιγραφές των δήθεν βιασμών από την κόρη. Μέσα στο δικαστήριο η McCulloch διάβασε αποσπάσματα από το επίμαχο βιβλίο, που έχει πουλήσει περισσότερα από 125 εκατ. αντίτυπα και έχει γίνει ταινία.

Ο δικαστής πείστηκε ότι η νεαρή κοπέλα είχε χρησιμοποιήσει αποσπάσματα και φράσεις από το βιβλίο για να κατηγορήσει τον πατέρα της και χαρακτήρισε την υπόθεση «μοναδική» στην καριέρα του.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.