Συναγερμός ξανά στις Βρυξέλλες! Γυναίκα με ματσέτα τραυμάτισε επιβάτες λεωφορείου! Την πυροβόλησαν αστυνομικοί - Εκκενώθηκε η περιοχή

- Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά το Βέλγιο και συγκεκριμένα στο προάστιο Uccle, των Βρυξελλών
- Μία γυναίκα με ματσέτα στα χέρια επιτέθηκε σε τρεις τουλάχιστον ανθρώπους - Αναφορές και για τραυματίες
- Υπάρχουν πληροφορίες πως η επίθεση έγινε μέσα σε λεωφορείο
- Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο άνοιξαν πυρ και την έχουν τραυματίσει
- Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο

Η τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο, στις 22 μαρτίου του 2016, φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Τα περιστατικά βίας τείνουν να γίνουν... καθημερινότητα, αφού ένα ακόμη έρχεται να προστεθεί σήμερα, στον μακρύ κατάλογο των επιθέσεων.

Την πυροβόλησαν


Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως από τις Αρχές και φυσικά οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, ωστόσο το rt.com μεταδίδει πως η γυναίκα επιτέθηκε σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, ενώ διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το αιματηρό περιστατικό έγινε μέσα σε ένα λεωφορείο.

Δεν "βλέπουν" σύνδεση με τρομοκρατία προς το παρόν οι Αρχές
Υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, ωστόσο αυτό που προκύπτει μέχρι στιγμής είναι πως δεν απειλείται η ζωή κανενός από τα θύματα.

Το ίδιο δίκτυο αναφέρει πως η γυναίκα φέρεται να δέχθηκε προειδοποιήσεις από αστυνομικούς για να παραδοθεί. Εφόσον εκείνη δεν υπάκουσε, οι αστυνομικοί την πυροβόλησαν στον ώμο και την τραυμάτισαν.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του δικτύου RTBF, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η γυναίκα είχε Ασιατικά χαρακτηριστικά και ιστορικό ψυχικών ασθενειών.

Η περιοχή έχει αποκλεισθεί, ενώ το δρομολόγιο που εκτελούσε το λεωφορείο έχει αναβληθεί απ' αόριστον.

Το σημείο της επίθεσης
Φωτογραφίες που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκυτο δείχνουν τον δρόμο όπου η αστυνομική παρουσία είναι έντονη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για το σημείο της επίθεσης.Είναι γεγονός πως εδώ και μήνες οι Βρυξέλλες μοιάζουν... ξέφραγο αμπέλι, ενώ ενδεικτικό της σημερινής επίθεσης είναι πως έγινε μέρα - μεσημέρι και μάλιστα μέσα σε ένα λεωφορείο.

Η βελγική πρωτεύουσα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά τις επιθέσεις τζιχαντιστών στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο και τις Βρυξέλλες τον Μάρτιο.

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.