Ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει τους Ολυμπιονίκες Π. Μάντη και Π. Καγιαλή

Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη και τους προέδρους των κομμάτων, έλαβαν οι Έλληνες Ολυμπιονίκες στην Ιστιοπλοΐα, Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, για την κατάληψη της τρίτης θέσης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε πως «η κορυφαία ολυμπιακή διάκριση και επιτυχία σας, πανάξιος καρπός του συνδυασμού των επίπονων προσωπικών προσπαθειών σας και του υψηλού ήθους σας, ας είναι διαρκής ούριος άνεμος «στα πανιά σας» τόσο για την περαιτέρω αθλητική σας πορεία όσο και κατά την μετέπειτα εν γένει σταδιοδρομία σας. Θερμά συγχαρητήρια», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Παναγιώτη Μάντη και τον Παύλο Καγιαλή για τη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην ιστιοπλοΐα στη medal race των 470 ανδρών».

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε τα συγχαρητήριά του μέσω twitter, γράφοντας πως «συγχαρητήρια στο ελληνικό πλήρωμα για την κατάκτηση του Χάλκινου! Συγχαρητήρια Π. Μάντη και Π. Καγιαλή».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στο twitter: «Άλλο ένα μετάλλιο για την Ελλάδα! Συγχαρητήρια Τάκη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, μας κάνατε περήφανους».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γενημματά δήλωσε με τη σειρά της μέσω του twitter: «Τ. Μάντης και Π. Καγιαλής ανέβασαν την ελληνική ιστιοπλοΐα ξανά στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο».

Ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος δήλωσε: «Οι επιτυχίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες συνεχίζονται με το πέμπτο μετάλλιο. Αυτή την φορά την σκυτάλη πήραν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, με την ελληνική ιστιοπλοΐα να συνεχίζει την παράδοση στις επιτυχίες με το όγδοο μετάλλιο του αθλήματος σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Θερμά συγχαρητήρια στους δύο αθλητές και σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία».Πηγή: www.defencenet.gr
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.