Έτσι σκότωσαν την 35χρονη - Μπροστά στα παιδιά η δολοφονία! Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες από το φονικό στο Κορωπί

Ενα μοιραίο χτύπημα στον πνεύμονα ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής της 35χρονης πρώην γυναίκας του 41χρονου από το χέρι της 26χρονης συντρόφου του στο Κορωπί.

Η μαχαιριά διαπέρασε την αριστερή ωμοπλάτη κι έπληξε τον πνεύμονα με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να αφήσει την τελευταία της πνοή λίγη ώρα αργότερα στο κέντρο υγείας Κορωπίου.

Η δράστιδα είχε κρύψει το μαχαίρι μέσα σε μία σακούλα σούπερ μάρκετ και το είχε τοποθετήσει μέσα στο αυτοκίνητό της. Η 26χρονη γυναίκα μαχαίρωσε το θύμα μπροστά σε δυο ανήλικα παιδιά.

Το χρονικό του άγριου φονικού

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η 26χρονη πέρασε από το σπίτι του θύματος και λογομάχησαν άγρια για ακόμα μία φορά με αφορμή τον 41χρονο πρώην άνδρα της 35χρονης. Ο 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων δεν έπαψε ποτέ να είναι το «μήλον της έριδος», καθώς οι δύο γυναίκες δεν έπαψαν ποτέ να τον διεκδικούν.

«Είχα θολώσει και δεν ήξερα τί έκανα…», είπε η 26χρονη που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί. Μιλώντας στο protothema.gr από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, η Νικολέττα Π. περιέγραψε τι προηγήθηκε του στυγερού εγκλήματος, που έχει οδηγήσει σε μια αδιανόητη τραγωδία, με μία 35χρονη γυναίκα νεκρή και μεγάλα θύματα τέσσερα ανήλικα παιδιά.

«Πέρασα από το συνεργείο του άντρα μου. Δεν τον βρήκα εκεί και πήγα στο σπίτι της. Λογομαχήσαμε άσχημα. Για τον Γιάννη. Δεν ξέρω αν ο άντρας μου είχε επιστρέψει σ’ αυτή. Μου είπε όμως, πάρα πολλά λόγια, για τα παιδιά μου και τους γονείς μου και θόλωσα.

Δεν ήξερα τί έκανα. Ζητώ συγγνώμη απ΄ την οικογένειά μου που τους έφερα σε δύσκολη θέση, απ’ τα παιδιά μου και από τα άλλα παιδιά, γιατί αυτά έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τι έκανα. Αυτή τη στιγμή το ζω σαν όνειρο».

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.