Φλόριντα: Πατέρας προσπάθησε να σώσει τον 2χρονο γιο του βουτώντας στο στόμα αλιγάτορα

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση του 2χρονου αγοριού που έφαγε ο αλιγάτορας στη Walt Disney, στη Φλόριντα, είδαν το φως της δημοσιότητας, με την τελική έκθεση που παρέδωσε η αστυνομία.
Από το κείμενο αποδεικνύεται η ηρωική δράση του πατέρα, ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, προκειμένου να σώσει τον μικρό Λέιν Γκρέιβς.

Η αναφορά της αστυνομίας είναι συγκλονιστική. Ο 42χρονος πατέρας όχι μόνο δεν κάθισε με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά βούτηξε μέσα στο στόμα του 3 μέτρων αλιγάτορα, προκειμένου να τραβήξει και να σώσει τον γιο του.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, ο Ματ Γκρέιβς δέχθηκε επίθεση και από δεύτερο αλιγάτορα, εκτός από εκείνον που είχε σκοτώσει το παιδί του.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, το 2χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από το δάγκωμα του μεγάλου αλιγάτορα, ο οποίος του σύνθλιψε τα κόκαλα. Στην ίδια έκθεση, αναφέρθηκε ότι το παιδί δεν έκανε τίποτα για να προκαλέσει το μεγάλο ερπετό και πως ήταν μία επίθεση για φαγητό.

Η Walt Disney δήλωσε ότι κάνει τα πάντα για να κρατήσει μακριά από τις εγκαταστάσεις τους αλιγάτορες, ενώ έχει αιχμαμωτίσει ή σκοτώσει σχεδόν 240 τα τελευταία 10 χρόνια.


Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.