Αφροδίτη στον Ζυγό ως 23 Σεπτεμβρίου 2016! Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια!

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα, κατά το οποίο σχέσεις και συνεργασίες καταφέρνουν να εξισορροπηθούν, μέσα σε ένα αρμονικό και ειρηνικό κλίμα που δημιουργείται.
Αν εξαιρεθεί το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 11 Σεπτεμβρίου και η αντίθεσή της με τον Ουρανό στις 18, όψεις που μπορεί να αποδειχθούν κρίσιμες για το μέλλον της ερωτικής μας ζωής, το υπόλοιπο διάστημα είναι ιδανικό για να διορθώσουμε κακώς κείμενα και να συνάψουμε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, που θα έχουν όλες τις προϋποθέσεις να οδηγηθούν στην επιτυχία.

Αφροδίτη στον Ζυγό και προβλέψεις για τα 12 ζώδιαΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της απέναντι από το ζώδιό σου μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το διάστημα αυτό σου επιφυλάσσει γνωριμίες με άτομα, με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις έναν μόνιμο και σταθερό δεσμό, ενώ για τους δεσμευμένους οι πιθανότητες να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω μέσα από μια επισημοποίηση, είναι εξαιρετικά αυξημένες. Εύνοια θα έχουν και οι συνεργασίες σου και δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να κάνεις ένα επαγγελματικό άνοιγμα, που θα σε απογειώσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σου περνά στο άλλο ζώδιο που κυβερνά, τον Ζυγό, στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό φαίνεται πως θα καταφέρεις να ξεκλέψεις χρόνο ανάμεσα στις υποχρεώσεις σου και να ζήσεις όμορφες στιγμές, σπάζοντας τη ρουτίνα σου. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να προσθέσουν ρομαντικές πινελιές στην καθημερινότητά τους, ενώ για τους αδέσμευτους δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με ένα πρόσωπο που τους έλκει από το χώρο της δουλειάς τους. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην εργασία σου, με βελτίωση συναδελφικών σχέσεων, ενώ παράλληλα το διάστημα αυτό, θα έχεις την ευκαιρία και τη θέληση να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και στο 5ο ηλιακό σου σπίτι μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα ευνοϊκό για τις ερωτικές σου υποθέσεις, κατά το οποίο θα έχεις και πολλαπλάσιες ερωτικές ευκαιρίες αν ανήκεις στους αδέσμευτους, αλλά και πολλές πιθανότητες να αποκαταστήσεις κακώς κείμενα σε υπάρχουσες σχέσεις σου. Η δημιουργικότητά σου και η αυτοπεποίθησή σου αυξάνονται ιδιαίτερα τις μέρες αυτές, βοηθώντας σε να προωθήσεις καλύτερα τα ταλέντα σου. Ακόμη, για όσους έχουν παιδιά, η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για τη σχέση μαζί τους και ενδέχεται, κάποια θετική εξέλιξη στη δική τους ζωή, να τους χαροποιήσει ιδιαίτερα.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ηλιακό σου ναδίρ μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου θα σε ωθήσει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να ασχοληθείς με το σπίτι σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο, όπως επίσης να διαμορφώσεις αισθητικά το χώρο σου, ώστε να αισθάνεσαι πιο όμορφα μέσα σ’ αυτόν. Παράλληλα, φαίνεται πως «ανοίγεις» το σπίτι σου, είτε λόγω του ότι φιλοξενείς φιλικά πρόσωπα είτε αποφασίζοντας μία συμβίωση με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Η πορεία της Αφροδίτης στο 3ο ηλιακό σου σπίτι μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και ανοιχτό σε νέες γνωριμίες. Πρόκειται για ένα διάστημα που θα αυξήσεις τις συναντήσεις και τις επαφές με πρόσωπα που θα φανούν χρήσιμα για το επαγγελματικό σου μέλλον, αλλά και θα προσελκύσεις νέα άτομα που θα σε ενθουσιάσει η χημεία και η ισορροπημένη επικοινωνία μεταξύ σας. Παράλληλα, ευνούνται ιδιαίτερα κοντινές αποδράσεις και αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες, φαίνεται πως τέτοιου είδους δραστηριότητες θα ανανεώσουν σημαντικά τη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, βελτιώνοντας την οικονομική σου κατάσταση, αλλά και κάνοντάς σε να νιώθεις πιο όμορφος και σίγουρος για τον εαυτό σου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδανικό για να πραγματοποιήσεις μια αγορά που σχεδιάζες και γενικότερα να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου, ώστε να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για ευχαρίστηση και απολαύσεις, που το διάστημα αυτό εντείνεται ιδιαίτερα. Ακόμη, δεν αποκλείεται μια επαγγελματική πρόταση ή μια νέα συνεργασία, να αυξήσουν σημαντικά τη δημιουργικότητά σου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνάει στο δικό σου ζώδιο μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, κάνοντάς σε περισσότερο όμορφο και γοητευτικό. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, αλλά και η ενίσχυση των διπλωματικών σου ικανοτήτων, θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις και ερωτικούς και επαγγελματικούς στόχους. Οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες θα είναι πολλαπλάσιες, όπως και βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης, της εμφάνισης και της δημιουργικότητάς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου, τονίζοντας την διαίσθηση και το ένστικτό σου. Είναι ένα διάστημα ιδιαίτερα ευνοϊκό για τις σχέσεις σου, καθώς φαίνεται ότι καταφέρνεις να αποκαταστήσεις εκείνες που παρουσίασαν τριγμούς, αλλά και να βάλεις νέους υποψήφιους συντρόφους στη ζωή σου. Η αισθαντικότητα και η δημιουργικότητά σου ανεβαίνουν και θα νιώσεις ότι υπάρχει μια μαγική βοήθεια ή ένα αόρατο χέρι που σε προστατεύει τις ημέρες αυτές. Επαγγελματικά, αν το αντικείμενό σου συνδέεται με κάτι καλλιτεχνικό, προετοιμάσου για μεγάλες επιτυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον 11Ο ηλιακό σου οίκο, τονίζει την κοινωνικότητά σου και σου δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσεις στόχους και όνειρα. Μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου θα καταφέρεις να βάλεις στη ζωή σου ανθρώπους, που θα αποδειχθούν χρήσιμοι για το επαγγελματικό σου μέλλον, αλλά και να διευρύνεις τον κύκλο σου. Θα έχεις την επιθυμία να μοιραστείς τις ιδέες σου, ακόμη και να ενταχθείς σε μια ομάδα ομοϊδεατών, ώστε να φτάσεις πιο κοντά σε ένα όραμά σου. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου, δεν αποκλείεται να συνάψουν και μια νέα σχέση το διάστημα αυτό, με ένα άτομο που βρίσκεται στο φιλικό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη πραγματοποιεί την διέλευσή της από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο η καριέρα σου έρχεται σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται είτε να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, είτε να αλλάξεις περιβάλλον εργασίας, ώστε να ασχοληθείς με ένα πιο δημιουργικό ή καλλιτεχνικό αντικείμενο. Παράλληλα, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις δική σου επιχείρηση ή να συνάψεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο, αρκεί να έχεις υπολογίσει καλά όλες τις παραμέτρους, λόγω της ταυτόχρονης ανάδρομης πορείας του Ερμή...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και στον 9ο ηλιακό σου οίκο έως τις 23 Σεπτεμβρίου, εκκινώντας ένα διάστημα, κατά το οποίο θα υπάρξουν ευκαιρίες για ταξίδια που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου, επαγγελματικά ανοίγματα και νέες γνωριμίες, που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Συνεργασίες ή πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την επαγγελματική σου πορεία, αλλά και την ερωτική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να κάνεις μια γνωριμία το διάστημα αυτό, με ένα άτομο που ανήκει σε άλλη χώρα ή κουλτούρα. Ακόμη, ευννούνται σπουδές και κάθε είδους επέκταση που αφορά την μόρφωση και την εκπαίδευσή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, να τακτοποιήσεις οφειλές, να κάνεις μια επένδυση ή μια αγοραπωλησία που θα σε βοηθήσουν να ανακάμψεις οικνομικά. Ακόμη, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια βελτίωση στις αποδοχές του συντρόφου σου, ενώ θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην ερωτική σου ζωή, καθώς το πάθος για τον σύντροφό σου αναζωπυρώνεται, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική πρόκληση θα σε γοητεύσει...
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.