Προσοχή - Δεν είναι φάρσα: Μισθός 20.000 λίρες για να πίνεις τζιν! Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο...

Όσοι είναι λάτρεις του τζιν και θέλουν να ζήσουν μια ανεπανάληπτη και σίγουρα μεθυστική εμπειρία δεν έχουν παρά να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για πρακτική στην ILoveGin.
H ILoveGin βάζει στόχο να ανακαλύψει τα νέα αγαπημένα της τζιν και ιδανικός υποψήφιος για τη θέση είναι κάθε ένας από εμάς που έχει φυσικά αδυναμία στο τζιν.

Ο ιδανικός υποψήφιος "gintern" θα έχει την ευκαιρία να επισκέπτεται αποστακτήρια, να πίνει κοκτέιλ με τζιν, να δοκιμάζει νέες μίξεις και να ανακαλύπτει τις νέες μάρκες τζιν που κυκλοφορούν στην αγορά.Όποιος πάρει τη θέση για την καλύτερη πρακτική στον κόσμο, όπως γρήγορα χαρακτηρίστηκε, θα πρέπει να ταξιδέψει σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες της Ευρώπης για να δοκιμάσει όλα τα είδη τζιν και να εργαστεί με αυτά.

Η θέση προσφέρει μεγάλη ευελιξία ενώ ο μισθός για αυτούς τους 6 μήνες μπορεί και να αγγίξει τις 20.000 λίρες! Σε περίπτωση που ο υποψήφιος αποδειχτεί "μάστερ" του είδους μπορεί και να κερδίσει μια θέση πλήρους απασχόλησης όταν τελειώσει η πρακτική του.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.