Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι κινείστε αργά μέσα στην λάσπη αλλά τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Ένα βάρος έχει φύγει από τους όμως σας και είστε έτοιμοι. Μπορεί να είστε ο παλιός εαυτός σας σύντομα ξανά. Τουλάχιστον είναι πιο εύκολο να είστε ο εαυτός σας. Τώρα είναι καιρός να κάνετε ένα party ή να κάνετε παρέα με πολλούς φίλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αγκαλιάστε την τρυφερή σας φύση. Να θυμάστε ότι η δύναμη είναι μέσα σας. Ενώ όλοι αναζητούν τις απαντήσεις έξω από τον εαυτό σας αλλά εσείς είστε οι έξυπνοι που κάνετε την εσωτερική αναζήτηση. Θα βρείτε τις απαντήσεις σας εκεί.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μην πάρετε τίποτα σοβαρά σήμερα. Τα άτομα μπορεί να είναι απρόσεκτα με τις λέξεις τους και να καταλήξετε να πληγωθείτε. Μην πιστέψετε όσα πουν. Αναλύετε υπερβολικά την κατάσταση και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε ύποπτα σενάρια που δεν έχουν βάση στην πραγματικότητα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η δομή της δουλειάς σας τώρα καταρρέει. Όλα γκρεμίζονται. Αφήστε τα να πέσουν. Μπορεί να είστε εσείς αυτά που τα συγκρατεί όλα μαζί. Δεν είναι ευθύνη σας να κουβαλάτε τόσο βάρος. Αφήστε το να πέσει και αγκαλιάστε κάτι νέο.Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Είναι η σειρά σας τώρα. Ίσως περιμένετε για κάτι αλλά ο χρόνος δεν ήταν σωστός. Ίσως υπήρχε ένα σωματικό ή πνευματικό εμπόδιο στον δρόμο σας. Μην περιμένετε άλλο. Ο χρόνος έφτασε. Πείτε την γνώμη σας. Μην βρίσκετε δικαιολογίες. Όσο περισσότερο συνεισφέρετε τόσο πιο πλούσια θα ανταμειφθείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα ξεκινά μια σημαντική περίοδος για εσάς. Το σύμπαν σας ζητά να κάνετε μια νέα αρχή. Έχετε τον έλεγχο της μοίρας σας. Χαράξτε μια νέα διαδρομή. Η επιτυχία είναι δική σας αν δεν φοβάστε να ρισκάρετε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μην ασχολείστε με τις λεπτομέρειες σήμερα. Αν συνεχίσετε να προσπαθείτε να είστε τέλειοι από κάθε πλευρά σήμερα πριν προχωρήσετε θα καταλήξετε να χάσετε πολύτιμο χρόνο. Να κινείστε γρήγορα. Μην ανησυχείτε πολύ για ασήμαντα πράγματα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια υπέροχη σύνδεση γίνεται σήμερα με κάποιο άτομα. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι συνεργάτης ή φίλος. Όπως και να έχετε αυτός ο δεσμός σας βοηθά να φθάσετε σε νέα επίπεδα σχετικά με την καριέρα σας. Εμπιστευθείτε αυτή την σχέση. Θα σας βοηθήσει να προοδεύσετε.

Λέων

Γενικά zwdia: Μπορεί να μιλάτε πολύ σήμερα αλλά αυτό είναι φυσικό. Έχετε πολλά να πείτε οπότε πείστε το. Θα τα καταφέρετε με λίγη προσπάθεια. Διασκεδάστε και μπορείτε ελεύθερα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας όπως σας ταιριάζει. Να σέβεστε τον εαυτό σας και οι άλλοι θα σας σεβαστούν. Να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καιρός να λάμψετε. Έχετε περισσότερη επίδραση στην δουλειά από όσο νομίζετε. Οι άλλοι σας σέβονται και πιστεύουν στις ιδέες σας. Βάλτε προτεραιότητες. Θα σας προσέξουν και θα έχετε επιτυχία.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μπορεί να σας είναι δύσκολο να ασχοληθείτε με τις δουλειές σας σήμερα. Το μυαλό σας μπορεί να είναι μπερδεμένο. Σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Αν είστε έτσι, μην ανησυχείτε πολύ. Ίσως το Σύμπαν σας λέει ότι δεν πειράζει να μην συγκεντρώνεστε. Να είστε χαλαροί και ανάλαφροι. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε για κάτι που υπάρχει μόνο στο μυαλό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε μια καλή ιδέα. Κάτι μεγαλώνει μέσα σας. Είστε στα πρώτα στάδια κάποιου πολύ σημαντικού πράγματα και πολύ συναρπαστικού. Να ξέρετε ότι οι άλλοι θα φροντίσουν το όνειρό σας να μην εκδηλωθεί. Να είστε δυνατοί.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Βγείτε έξω και παίξτε σήμερα. Αποδράστε από την δουλειά και διασκεδάστε. Πηγαίνετε σε ένα νέο μέρος και κάντε μια βόλτα με φίλους. Έχετε πολύ ενέργεια και πρέπει να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας με τους άλλους. Υπάρχει μια συναρπαστική ατμόσφαιρα που πρέπει να απολαύσετε. Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και απολαύστε μια περιπέτεια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ξέρετε ότι έχετε όλα τα προσόντα για την δουλειά. Ίσως έχετε παραπάνω για αυτή την δουλειά. Μπορεί να μην δουλεύετε με όλες σας τις ικανότητες. Φροντίστε να κάνετε κάποια βήματα γιατί ίσως θέλετε νέα δουλειά ή να προχωρήσετε την εκπαίδευσή σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Γράψτε τις σκέψεις σας σήμερα. Πείτε τα συναισθήματά σας ή γράψτε ένα γράμμα στα άτομα που δεν έχετε δει για καιρό. Να είστε χαλαροί. Έχετε πολλές πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι. Είναι μια καλή ημέρα να ντυθείτε καλά, να βγείτε και να διασκεδάσετε. Φάτε με φίλους και αφήστε τις ανησυχίες σας για άλλη ημέρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επόμενη κίνηση είναι δική σας και κανενός άλλου. Πρέπει να δουλέψετε για την αναγνώριση. Θα σας δοθεί. Πρέπει να αποφασίσετε το που θέλετε να πάτε. Είστε σε σωστό δρόμο. Μην παραιτείστε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Είστε ειδικοί σε κάποιους τομείς οπότε μοιράστε την γνώση σας παντού. Οι άλλοι θα προσέχουν τις λέξεις σας. Χρησιμοποιήστε τις κουβέντες σας με προσοχή. Μπορεί να περνάτε από θέμα σε θέμα αλλά δεν πειράζει. Οι απρόσμενες περιπέτειες που θα συναντήσετε θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση. Μην ανησυχείτε για τις συνέπειες. Βγείτε έξω και διασκεδάστε. Η ενέργεια της ημέρας είναι ηλεκτρική.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε μπλεγμένοι τώρα σε μια δύσκολη μάχη με κάποιον ή κάτι. Είστε πολύ κουρασμένοι εξαιτίας αυτής της κατάστασης. Αγκαλιάστε την δύναμή σας, ακούστε το ένστικτό σας και προχωρήστε. Μην αφήσετε αυτό να σας καταβάλλει.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μην ανησυχείτε πολύ για τους άλλους σήμερα. Η δουλειά σας είναι να διασκεδάσετε. Να έχετε ισορροπία αλλά μην ασχολείστε πολύ και βαθιά με ένα θέμα ή ένα σχέδιο. Πρέπει να υπάρχει ποικιλία. Περάστε χρόνο με πολλά. Μπορεί να ανακαλύψετε ένα ταλέντο ή ένα νέο ενδιαφέρον. Απολαύστε την εξερεύνηση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η απάντηση είναι πίσω από την πόρτα που δεν περιμένετε. Καθώς κινείστε μέσα από το σκοτάδι εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μην χάνετε την ελπίδα. Υπάρχει πολύ ενέργεια μέσα σας τώρα. Χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας και μην την αφήνετε να πάει χαμένη. Να έχετε τον έλεγχο.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Αν δεν εκφραστείτε σήμερα οι άλλοι μπορεί να έχουν την αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει. Το άτομο στο οποίο μιλάτε μπορεί να νομίζει ότι σας κάνει να βαριέστε. Συνεισφέρετε στην συζήτηση. Υπάρχουν πολλές ισχυρές απόψεις και η δική σας είναι τόσο ισχυρή όσο όλων. Να είστε έξυπνοι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Όλοι έχουν την άποψή τους. Δεν ξέρετε ποιον θα ακούσετε. Η ενέργεια της ημέρας σήμερα ενισχύει την ατμόσφαιρα και σας αποτέλεσμα όλοι μιλούν με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μην αισθάνεστε πιεσμένοι να πάρετε μια απόφαση τώρα. Καλύτερα να περιμένετε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Είναι υπέροχη ημέρα για ψώνια σήμερα. Βρεθείτε με φίλους και πηγαίνετε στα μαγαζιά και αγοράστε ότι σας αρέσει. Μην αγοράζετε τίποτα φθηνό. Σας αξίζει η ποιότητα. Αργότερα περάστε καλά σε μια κοινωνική εκδήλωση. Θα περάσετε πολύ καλά σήμερα ακόμα και αν δεν αγοράσετε τίποτα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το πνεύμα σας αισθάνεται φυλακισμένο. Αισθάνεστε ότι η δουλειά σας πνίγει με κάποιον τρόπο. Κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να ελευθερωθείτε. Μιλήστε ειλικρινά με τον εργοδότη σας για τις ανάγκες σας και πως μπορείτε να τις καλύψετε καλύτερα. Δουλέψτε μαζί σαν ομάδα.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.