Βάνα Μπάρμπα: Όταν γέννησα ήμουν 100 κιλά. Τώρα στα 50 έχω διάθεση να...

Βάνα Μπάρμπα: Όταν γέννησα ήμουν 100 κιλά. Τώρα στα 50 έχω διάθεση να...

Εκτός από μια καταπληκτική φωτογράφιση που είδαμε, μαζί με την κόρη της για το εξώφυλλο του Down Town η Βάνα Μπάρμα έδωσε και μια συνέντευξη που δεν περνάει απαρατήρητη.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την ηλικία της τα πρώτα -ήντα που διανύει λέγοντας ότι τα έχει βρει με τον εαυτό της και ότι επιστρέφει μετά από 15χρόνια απουσίας με διάθεση "να τα γ**μήσει όλα".

«Τα 50 έχουν και τα καλά και τα κακά τους. Τα άσχημα είναι ότι βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει. Έχει γοητεία να φεύγει η ομορφιά και να μένει πίσω. Κάποτε υπήρξα όμορφη, τώρα έχω άλλα πράγματα να κοιτάξω. Βλέπω τη Φαίδρα να μεγαλώνει, έχω ανάγκη να προσδιορίσω τη γυναικεία μου υπόσταση. Γιατί με τη μητρότητα ο ρόλος της γυναίκας χάνεται.Δεν έκανα καμία σχέση τα τελευταία 15 χρόνια. Δεν είχα καριέρα, δε με ενδιέφερε τίποτα. Ζούσα μόνο για το παιδί μου και είμαι στην ουσία ερωτευμένη με την κόρη μου», λέει η ηθοποιός αναφερόμενη στα τελευταία χρόνια.

Οσον αφορά στο σώμα της συμπληρώνει: «Μόνη μου καταστράφηκα. Όταν γέννησα ήμουν 100 κιλά και δε με ενδιέφερε και να αδυνατίσω. Αποδόμησα τον εαυτό μου και αυτό θέλει κότσια. Αυτή που είμαι τώρα είναι μια Βάνα που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ».
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.