Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία της ταινίας «American Sniper», ο πολυβραβευμένος και καταξιωμένος Αμερικάνος σκηνοθέτης Clint Eastwood ετοιμάζεται για το νέο του κινηματογραφικό project που για μια ακόμη φορά βασίζεται στα ηρωικά κατορθώματα ενός γενναίου ανδρός. Η ταινία θα μας διηγηθεί την δραματική ιστορία της ζωής του Καπετάνιου Chesley " Sully " Sullenberger, που έγινε ήρωας για όλη τη χώρα, όταν προσγείωσε το ακινητοποιημένο disabled τζετ στον Ποταμό Χάντσον, σώζοντας τις ζωές όλων των επιβατών.

Το σενάριο της ταινίας είναι του Todd Comarnicki κι και είναι βασισμένο στο βιβλίο, Highest Duty: My Search for What Really Matters, των Sullenberger και Jeffrey Zaslow.

Η ταινία δεν θα μείνει μόνο στο σχεδόν απίθανο κατόρθωμα της ασφαλούς προσγείωσης του jumbo jet στο νερό, το οποίο άφησε με κομμένη την ανάσα τους θεατές σε όλο τον κόσμο, αλλά θα μας διηγηθεί τις δραματικές στιγμές που εκτυλίσσονταν στο παρασκήνιο και που θα μπορούσαν να στοιχίσουν την φήμη και δουλειά του πιλότου.

Μαζί με τον Tom Hanks, στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Aaron Eckhart και η Laura Linney, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Eastwood θα σκηνοθετήσει τον Hanks.

«Έχω 40 χρόνια υπηρεσίας στον αέρα… αλλά στο τέλος θα κριθώ για 208 δευτερόλεπτα.»Κυκλοφορεί στις 8 Σεπτεμβρίου από την Tanweer.

  
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.