Αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές χρήσεις συμβουλές που θα σας κάνουν την ζωή πιο εύκολη και θα σας εξοικονομήσουν πάρα πολύ χρόνο.

Γρήγορη φόρτιση© pabmap/Shutterstock

Μπορείτε να φορτίσετε πολύ πιο γρήγορα το τηλέφωνο σας αν το βάλετε σε λειτουργία πτήσης την ώρα της φόρτισης.

Βρείτε το χρώμα της βάσης

© hayatimagazine

Δοκιμάστε τη βάση στο λαιμό και όχι στο πρόσωπο για να βρείτε ποια σας ταιριάζει καλύτερα.

Οργανώστε τα κλειδιά σας

abubblylife

Ώστε να μην μπερδεύεστε με τα κλειδιά σας, χρωματίστε τα κλειδιά με διαφορετικά χρώματα, χρησιμοποιώντας χρωματιστά βερνίκια νυχιών.

Καθαρίστε εύκολα το κέλυφος των αυγών

buzzive.com

Για να καθαρίζετε εύκολα το κέλυφος από τα βραστά αυγά, βάλτε ένα κ.γ μαγειρικής σόδας στο νερό πριν το βράσιμο.

Σιδέρωμα χωρίς σίδερο

© fabartdiy

Αν δεν σας αρέσει να σιδερώνετε, τότε θα αγαπήσετε το παρακάτω κόλπο. Βάλτε μερικά ρούχα στο στεγνωτήριο ρούχων, τοποθετήστε μέσα μερικά παγάκια και ανοίξτε το για περίπου 15 λεπτά. Ο ατμός που θα δημιουργηθεί μέσα στο στεγνωτήριο θα ισιώσει τα ρούχα σας. Είναι σημαντικό να μην βάζετε πάρα πολλά ρούχα στο στεγνωτήριο και ρούχα από χοντρό ύφασμα.

Προστασία του τηλεφώνου από το νερό

© gottabemobile/youtube

Προκειμένου να προστατέψετε το κινητό σας τηλέφωνο από το νερό και την υγρασία όταν είστε στην παραλία ή κάνετε ντους, μπορείτε να βάλετε το κινητό σας σε μια σακούλα με zip-lock.

Χρησιμοποιήστε τα πόδια του πληκτρολογίου


© FreddieChu

Χρησιμοποιώντας τα πόδια του πληκτρολογίου θα μπορείτε να δείτε πιο εύκολα τα κουμπιά του πληκτρολογίου. Αν όμως ξέρετε ήδη να γράφετε στο πληκτρολόγιο με τυφλό σύστημα, τότε συνίσταται να τα έχετε κατεβασμένα, γιατί έτσι τα χέρια σας θα αισθάνονται πιο άνετα.

Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στα παλιά σας πλαστικά μπουκάλια

© mamabee

Με την βοήθεια ενός άδειου μπουκαλιού μπορείτε να κλείσετε καλά τα πακέτα από μακαρόνια ή βρόμη.

Η σωστή μεριά της φουρκέτας

pixabay

Η κυματιστή μεριά της φουρκέτας θα πρέπει να κοιτάει προς τα κάτω, γιατί με αυτόν τον τρόπο οι ράχες της θα κρατήσουν σταθερά τα μαλλιά σας.

Καθαρίστε τους λεκέδες από κραγιόν

pexels

Μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε τους λεκέδες κραγιόν από τα ρούχα με την βοήθεια ενός συνηθισμένου σπρέι μαλλιών. Ρίξτε λίγο σπρέι πάνω στον λεκέ και αφήστε να κάτσει για 10 λεπτά. Στην συνέχεια σκουπίστε τον λεκέ με ένα βρεγμένο σφουγγάρι και βάλτε το ρούχο για πλύσιμο.

Κρυώστε γρήγορα τα ποτά

pixabay

Βάλτε σε μια λεκάνη νερό και πάγο σε αναλογία 1:1 και προσθέστε αλάτι (2 κ.σ για κάθε λίτρο νερού). Βάλτε το ποτό στην λεκάνη και θα παρατηρήσετε μετά από δύο λεπτά πως η θερμοκρασία του έχει πέσει κατά περίπου 8-10 βαθμούς.

Ζεστάνετε ομοιόμορφα το φαγητό

© FreddieChu

Όταν ζεσταίνεται φαγητό στο φούρνο μικροκυμάτων, απλώστε το φαγητό στο πιάτο σε σχήμα δαχτυλιδιού. Έτσι το φαγητό θα ζεσταθεί ομοιόμορφα.

Η τέχνη της μεταμφίεσης

© FreddieChu

Αν θέλετε να σβήσετε κάτι με τέτοιον τρόπο ώστε κανένας να μην μπορεί να δει τι είχατε γράψει αρχικά, τότε απλά γράψτε από πάνω μια άλλη λέξη. Είναι πολύ καλύτερο από το απλά να το μουτζουρώσετε.

Προστασία από τα έντομα

© marthastewart

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάρτινες φόρμες ψησίματος ως προστατευτικό από τα έντομα για τα ποτά σας.

Σωστή αποθήκευση του παγωτού

© MaraZe/Shutterstock

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να κρατήσετε το παγωτό μαλακό στην κατάψυξη είναι να βάλετε το κουτί του παγωτό μέσα σε ένα πλαστικό αεροστεγές σακουλάκι.

Οργανώστε τα ακουστικά σας

© sherleyvo

Μπορείτε εύκολα να λύσετε το αιώνιο πρόβλημα με τα μπερδεμένα καλώδια, χρησιμοποιώντας τον σφιγκτήρα από την συσκευασία ψωμί τοστ.

Οργανώστε τον χώρο κάτω από το νεροχύτη
© craftriver

Οργανώστε σωστά το χώρο κάτω από το νεροχύτη με τη βοήθεια μιας ράβδου. Χρησιμοποιήστε την ράβδο για να κρεμάσετε τα καθαριστικά σπρέι, έτσι θα εξοικονομήσετε πάρα πολύ χώρο και ο χώρος θα φαίνεται πολύ πιο οργανωμένος.2

Πηγή:tilestwra
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.